Een tuin in opbouw …

Zomer 2014 werden wij door Keukenhof uitgenodigd om een nieuwe locatie te komen bekijken waarvan zij dachten dat zeer geschikt zou zijn voor ons als mogelijke nieuwe inzender. We waren zeer verrast door deze unieke en prachtige plaats op het park. Hier zouden de Verwilderingsbollen helemaal tot hun recht kunnen komen. Samen met Martin Elling (de nieuwe arrangeur) bespraken wij welke bolgewassen en in welke mengsels deze zouden worden geplant.

Een unieke locatie achter het Willem Alexander Paviljoen werd afgelopen najaar door de tuinmannen van Keukenhof voorbereid op de komst van Kwekerij De Schüllhorn.

Gedurende 8 weken dat het park geopend was zijn wij een aantal keer wezen kijken hoe onze tuin erbij stond. Het was voor ons toch even afwachten hoe de bolgewassen zich zouden ontwikkelen onder de bomen. Sommige plaatsen zijn wat meer schaduwrijk als andere plaatsen maar alles heeft geweldig gebloeid; vanaf de opening tot aan de sluiting zondag 17 mei!

Zowel de directie van Keukenhof als wij zijn tevreden over dit eerste jaar en een gesprek over toekomstige aanpassingen heeft inmiddels al weer plaatsgevonden. Wij zijn erg blij met deze prachtige plaats in het park en zien ‘onze tuin’ als een tuin in opbouw met zeer veel mogelijkheden om het prachtige product Verwilderingsbollen en natuurlijk ons bedrijf op een unieke wijze te presenteren.

 

 

Dit bericht is geplaatst in Keukenhof. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.